Tekstcoaching

Ondernemers zijn eigenwijze types. Dat snappen wij want dat zijn wij ook. Het liefst doen we alles zelf want dan weten we dat het precies zó gebeurt zoals wij willen. Bovendien moet het soms plotseling en op onmogelijke tijden: een treffende blog schrijven, de website omgooien, een nieuwe productomschrijving toevoegen, een persbericht of nieuwsbrief de deur uit! Dan is het handig als je het zelf kunt oplossen zonder een professional in te schakelen.

Tekstcoaching betekent dat wij jou helpen om zèlf betere teksten te schrijven.

Is één van de volgende uitspraken herkenbaar?

  • Ik weet niet hoe ik moet beginnen!
  • Schrijven is schrappen maar ik kan niet kiezen wat er weg kan.
  • Ik weet niet of mijn doelgroep dit wel snapt – of is het juist te eenvoudig?
  • Alle informatie staat erin en toch is de tekst verwarrend!

Met tekstcoaching leren wij jou (en/of jouw collega’s) hoe een goede tekst in elkaar zit, waar je op moet letten – en waar dat volgens ons nog niet helemaal goed zit bij jouw tekst.

Soms wil je meerdere keren sparren over jouw teksten zodat je na een tijdje zekerder bent van de kwaliteit van je teksten. Het kan ook zijn dat je meerdere mensen binnen jouw bedrijf wilt laten coachen zodat de algehele kwaliteit van jullie schriftelijke communicatie omhoog gaat. Let dan op of een strippenkaart iets voor jouw bedrijf is.

Voor tekstcoaching hanteren wij een uurtarief of een strippenkaart. Check hier onze diensten en tarieven.

We komen graag naar je toe op jouw locatie of verwelkomen je in Amsterdam of Arnhem.

LET OP! Ninja ’n Son organiseert spreekuren in Amsterdam (en wellicht binnenkort elders in het land) voor korte tekstcoaching. Heb je een korte tekst waar iemand even ‘overheen’ moet lezen? Of worstel je met je opbouw, taalgebruik of inspiratie? Meld je aan en krijg gratis en vrijblijvend tips en advies.

* Donderdag 4 juli, 9.30 uur, Day MadeAanmelden