Over Ninja ‘n’ Son

Wij zijn zakelijke ghostwriters: wij helpen ondernemers met teksten en online publicaties zodat zij zich kunnen concentreren op andere facetten van ondernemen.

Ninja ‘n’ Son (Ninja Kors en Sonja Pauw) startte in mei 2018 om ondernemers en bedrijven te helpen bij het maken van e-publicaties voor marketing en communicatie. Het idee ontstond gedurende een aantal woensdagochtenden die van koffie- tot netwerkmomenten waren geĆ«volueerd. Hoewel onze werkgebieden uiteen liepen, kwam onze expertise op dat moment behoorlijk overeen. Daarnaast bleken onze persoonlijkheden elkaar goed aan te vullen; hoewel we allebei graag goed en zorgvuldig werk leveren, begint Ninja vaak met actie terwijl Sonja eerst de documentatie erop naslaat. Beide benaderingen hebben grote waarde voor een (nieuw) bedrijf. Ninja ‘n’ Son was geboren.

Het vestigingsadres van Ninja ‘n’ Son is in Amsterdam maar de helft van onze werkzaamheden vindt plaats in Oosterbeek, dichtbij Arnhem. We zijn het best te bereiken per e-mail of telefoon. Zie hier voor onze gegevens.

PS. Wij hebben allebei geen zoon.

Ons beeldmerk werd ontworpen door Jakob Loosman.
Onze site wordt bijgehouden door onszelf (inhoud) en Meanwhile Online (techniek).