Ninja ’n Son wordt Trickster

We zeiden het al: The times they are a-changin’.
En niet zo’n beetje ook: Son houdt op met Ninja ’n Son. Ninja ’n S/Zon-der dus. Sonja gaat zich op andere dingen in het leven concentreren. Dat komt natuurlijk direct voort uit haar Zomer Reset. Alleen waar Son wil vertragen, gaat Nin juist versnellen. Dat werkt niet hè. Dat gaat scheef. Het gevolg?

Ninja ’n Son wordt Trickster Text.

Trickster richt zich op het schrijven en redigeren van teksten, net als Ninja ’n Son al deed, met daaraan toegevoegd nog tekstcoaching en schrijftrainingen. Net als Ninja ’n Son doet Trickster dat ook in het Nederlands en Engels.
Kijk hier wat Trickster voor jouw bedrijf kan betekenen.

Dank dank duizendmaal dank!

Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen periode betrokken zijn geweest: iedereen die ons aan nieuwe klanten hielp, iedereen die ons interessant materialen onder ogen bracht, iedereen die ons nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten bracht – heel veel dank! We zijn in die korte periode veel gegroeid, in zakelijk en persoonlijk opzicht. We hopen jullie snel weer te spreken en… Kun je hulp gebruiken bij je teksten? Trickster!