Times are a-changing…

Vorige week schreef Sonja over haar zomervakantie. Het was een tijd van reflectie, schreef zij, en het opnieuw beschouwen van Wijze Lessen die altijd te snel vergeten zijn, zoals Doe langzaam en Ga Wandelen. Ze begon de laatste week van de zomervakantie natuurlijk met een boswandeling, geheel in stijl.

Nu is een boswandeling voor een Amsterdammer altijd net iets omslachtiger – de duinen zijn dichtbij maar ook weer niet op fietsafstand. Dat geeft niet; ik startte de dag met koffie en het Parool bij de Coffee Company en was tevreden. (Niet met het nieuws maar daar kan de krant niets aan doen.)

Toch heeft de zomer reset die Son vorige week noemde meer voeten in de (bos)aarde dan in eerste instantie doet vermoeden. Er komen grote veranderingen aan voor Ninja ’n Son.

Volgende week zullen we die veranderingen echt uit de doeken doen. Nu is het – hier – nog de laatste week van de zomervakantie en beloven er nog een paar mooie dagen aan te komen. Ik werk nu hard op mijn kantoor aan de Lauriergracht in Amsterdam maar zal zeker ook nog even de gelegenheid aangrijpen om de wijze lessen Doe langzaam en Ga wandelen in praktijk te brengen.

Tot volgende week!