“Have no fear for perfection. You will never reach it.” – Salvador Dalí

Volmaakt

Deze is in de categorie ‘wat een opluchting!’: Wees niet bang voor volmaaktheid, je bereikt het toch niet. Salvador Dalí maakte natuurlijk prachtige gedetailleerde kunstwerken dus we kunnen moeilijk zeggen dat de bovenstaande werkhouding een excuus was om de kantjes ervan af te lopen.

Hoe hij het ook heeft bedoeld, voor mij is deze uitspraak een goede herinnering dat ik me vooral niet druk moet maken of wat ik doe wel he-le-maal pre-cies goed is. In mijn hoofd kan het toch altijd beter. Maar dat is meestal niet waar de wereld op zit te wachten: die wil gewoon goed werk, niet perfect tot in de puntjes. Ik moet het gewoon doen. Tot op heden hebben we bij Ninja ’n Son nog geen klachten ontvangen.

PS

Is onze nieuwe huisstijl niet prachtig? We zijn erg in onze nopjes met ons logo en het nieuwe kader voor de citaten. Ontworpen door Lunette Strijker.