“Het leven is geweldig. Het is beroerd dat je iedere dag werken moet, maar verder is het een feest.”

Ninja ’n Son is 1 geworden!

Een jaar geleden gingen we van start met een lanceringsfeestje in MoMa & Co in Amsterdam. En met flamingo’s. Altijd flamingo’s.

jkhgkjdfhgljfhk

Voordat we Ninja ’n Son heetten, en we nog aan het nadenken waren over wat en hoe en waarom. Toen was Flamingo onze werktitel. We hebben heel serieus overwogen om ons bedrijf ook echt zo te noemen, maar uiteindelijk is het Ninja ’n Son geworden. Daar hebben we geen spijt van. Maar flamingo’s blijven speciaal voor ons. Vandaar.

Veel tijd hebben we niet om stil te staan bij deze mijlpaal. We leggen momenteel de laatst hand aan ons nieuwe e-boek. Tegelijk daarmee zijn samen met onze vaste vormgever een nieuwe huisstijl aan het ontwikkelen. En dan werken we ook nog aan allerlei mooie opdrachten.

En nog even over die quote: wij vinden het helemaal niet zo beroerd om elke dag te werken. Wij hebben namelijk erg leuk werk!