Nieuwe dingen leren is leuk!

Het is druk bij Ninja ’n Son deze maand. Niet alleen werken we aan leuke opdrachten en zijn we een nieuwe workshop aan het maken. We werken we ook nog eens aan een nieuw e-boek!

Volgende maand, als we ons eenjarig bestaan vieren, wordt dit e-boek gelanceerd. We hebben nog geen titel, maar we zijn al wel druk aan het schrijven aan de inhoud. Daar hebben we ontzettend veel plezier in, want het boek bestaat uit de beste ondernemerslessen die wij het afgelopen jaar geleerd hebben. En nieuwe dingen leren is leuk!

We delen al regelmatig onze verworven inzichten op de website van Ninja ’n Son, via blogs, of via de wekelijkse citaten. Sommige van die citaten zijn leuzen van ons geworden (bijvoorbeeld die hierboven).

Van al onze ‘lessons learned’ hebben we de beste uitgekozen om met andere ondernemers te delen in ons e-boek. Met praktische toepassingen, zodat je er zelf ook mee aan de slag kunt. Als ondernemer moet je blijven leren, tenslotte.

Naast onze eigen lessen hebben we nog drie andere ondernemers gevraagd om een waardevolle les te delen. (Dus wij kunnen er zelf ook nog iets van opsteken!)

En dan na volgende maand: op naar het tweede jaar van Ninja ’n Son. Ik ben benieuwd wat voor nieuwe dingen we gaan leren!