Eindelijk je boek af!

Workshop e-boeken schrijven voor coaches en trainers

Een pakkend e-boek! Als coach is het handig om een handig document te hebben om de casual voorbijganger te inspireren, jezelf te onderscheiden van andere coaches, en en passantjezelf te profileren als expert op jouw gebied. Natuurlijk schrijf je zo’n e-boek zelf. Toch bekruipt je na het schrijven van de eerste alinea’s het gevoel… Kan dit beter? Ja, het kan beter! Maak gebruik van de kennis en kunde van Ninja ’n Son en schrijf nu eindelijk eens dat e-boek dat al zo lang in jou zit.

Na een aantal succesvolle workshops voor ondernemers, richt Ninja & Son zich dit keer op een specifieke beroepsgroep: coaches. Een e-boek is voor coaches het marketingmiddel bij uitstek om cliënten te vinden en te binden. Met een aansprekend e-boek trek je bezoekers naar je website én zet je jezelf neer als expert op een specifiek gebied. Bij deze workshop krijg je een apart consult met Ninja ’n Son om dieper op jouw vraagstukken in te gaan en je een echt goede start te geven met jouw e-boek.

In onze workshop leer je:

  • Een goed begin te maken met de inhoud en structuur van jouw e-boek;
  • Dat het schrijven van een e-boek een proces is dat niet alleen goed is voor reflectie maar ook voor je sales;
  • Hoe je een e-boek gebruikt om te laten zien hoe jij jouw (ideale) cliënten kunt helpen;
  • Wat er allemaal mogelijk is met een e-boek – en dat is misschien wel meer dan je denkt!

Ninja & Son zijn zakelijke ghostwriters. Wij schrijven voor bedrijven en ondernemers. Wij helpen met allerlei publicaties waaronder blogs, artikelen en webteksten. Ons specialisme is e-boeken.

Momenteel hebben we geen data ingepland voor deze workshop. Wil je het direct weten als we nieuwe data hebben? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Wil je zelf een van onze workshops organiseren bij jouw event of werkplek? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!