“A good local pub has much in common with a church, except that a pub is warmer, and there’s more conversation.”

Vandaag vieren we niet alleen Ninja’s verjaardag (Gefeliciteerd, Nin!) maar ook de opening van onze E-pub, de online kroeg voor ondernemers! Vandaar dit toepasselijke citaat van de Engelse dichter en schilder William Blake (1757 – 1827). Ook in onze E-pub is het altijd lekker warm, en wordt er veel gepraat, over zaken die ons als ondernemers bezighouden.

We delen oorlogsverhalen en levensvragen, ondernemerstips en ander relevant nieuws. Op dinsdag is het Pitch Perfect: dan breng je jouw bedrijf of aanbod onder de aandacht. Op andere dagen is de vloer open voor gesprek (dus dan geen reclames of promo-links). Op donderdag is het DoMiBo: DonderdagMiddagBorrel.

Kom gezellig langs en word lid van onze LinkedIn-groep: E-pub, de online kroeg voor ondernemers.