Workshop e-publicaties

Deze workshop is natuurlijk al geweest. Interesse in zo’n workshop voor jou of jouw bedrijf? Neem contact op of schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je de volgende editie zeker niet mist!

Wij geloven dat iedereen gebaat is bij goede, heldere en aantrekkelijke teksten. Een e-publicatie is een uitstekend middel om jezelf te presenteren als expert op jouw vakgebied. Daarom organiseren wij een workshop om jou op weg te helpen bij het ontwerpen en schrijven van een e-publicatie voor jouw business.

  • Waarom een e-publicatie? Hoe werkt het voor mijn business?
  • Wat heb ik te melden dat in een e-publicatie tot zijn recht komt?
  • Kan ik mijn expertise zomaar weggeven? Wat deel ik wel en wat (nog) niet?
  • Hoe breng ik structuur aan zodat ik een goed en logisch verhaal heb.

Workshop over het maken van e-publicaties zoals whitepapers blogs en nieuwsberichten

Datum & tijd & locatie: maandag 24 september, 19:30 – 21:30 uur
Locatie:  Studio van MoMa-Co, Bos en Lommerplantsoen 1 in Amsterdam
Investering: € 60 ex. BTW
Je kunt je inschrijven door ons via deze link een mail te sturen met je naam en adres, en (indien van toepassing) je bedrijfsnaam en adres.

Workshopleiders Ninja en Sonja zijn ervaren tekstschrijvers en -redacteuren die uitgebreide ervaring hebben met werken voor diverse opdrachtgevers: van grote culturele instellingen tot een kleine cupcake-bakkerij. Heb je vragen, neem dan gerust contact op!

Enkele reacties na onze eerdere workshops:
“Een duidelijke workshop met goed te gebruiken tips en adviezen.”
“Fris. Veel kennis in huis.”
“Deskundigheid, rust en plezier”
“Er werd met me meegedacht waardoor ik anders naar het vraagstuk keek. Fijn!”