Fotograaf: Bram

foto: Bram Budel

Bram Budel is zo’n fotograaf die zoekt naar het verhaal achter het beeld dat hij creëert. Achter iedere foto, van een nieuwsfoto tot een persoonlijk portret, schuilt een achtergrondverhaal. Wat gebeurt er nu eigenlijk echt met deze personen of in deze situatie? Wij zien dit graag terug in de e-publicaties die we maken: de opdrachtgever heeft de inhoud, wij hebben de tekst, Bram maakt het beeld. Samen vertellen we het verhaal.

workshop publicaties bram budel

Foto: Bram Budel

Bram Budel is sinds 1997 freelance fotojournalist en woont in Amsterdam. Hij volgde een opleiding fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag.
Zijn opdrachtgevers zijn onder meer NRC Handelsblad en nrc.next, en diverse tijdschriften. Bram maakt reportages voor grote en kleine bedrijven en is aangesloten bij fotoagentschap De Beeldunie. Grote kans dus dat je Brams werk wel eens hebt gezien, zonder zijn naam te kennen. Zijn website: www.brambudel.nl.

Nederland, Amsterdam, 19-09-2017
Demisionair minister van OCW Jet Bussemaker maakt zich klaar om te vertrekken naar Den Haag voor Prinsjesdag. Samen met haar man legt ze de laatste hand aan haar outfit.
foto: Bram Budel

Ninja ’n Son werkt graag samen met een vaste kern van professionals die doen wat wij niet (goed) kunnen: vormgevers, fotografen, illustratoren en andere professionals. De keuze voor de samenwerkingspartner wordt gemaakt in samenspraak met de opdrachtgever.