Ben jij zomerklaar?

Ben jij zomerklaar?

En dan bedoelen we niet of je al ‘in shape’ bent om je op het strand te vertonen. Daar bemoeien wij ons niet mee. Wat we wel bedoelen is: loopt je bedrijf gewoon door terwijl jij op vakantie bent?

Als je in de dienstverlende sector zit, zoals wij, dan is het werk zelf uiteraard afhankelijk van je aanwezigheid. Maar je marketing-activiteiten, die kunnen gewoon doorgaan terwijl je zelf op het strand ligt. Een ontspannen idee!

Wij raden je aan om er nu al mee te beginnen. Plaats je regematig blog- of nieuwsartikelen op je website? Schrijf ze van tevoren en plan ze in voor publicatie tijdens je vakantie. Voor sociale media geldt hetzelfde. Als je meerdere social accounts beheert via bijvoorbeeld Hootsuite, dan kun je zeer eenvoudig vooruit werken. Ook een nieuwsbrief kun je nu al samenstellen en klaarzetten voor verzending.

Wacht niet te lang! Als je nu al begint met voorbereiden kun je straks zorgeloos op vakantie. Mocht je je communicatie liever willen uitbesteden deze zomer, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Nog een laatste tip, wellicht ten overvloede: tegenwoordig kun je (bijna) overal ter wereld je mail checken. Bedenk van tevoren of je daar zin in hebt. Als je echt weg wilt zijn zonder aan je werk te hoeven denken, zorg dan dat je de auto-reply aanzet.

Veel plezier met de voorpret!

Natuurlijk gaat onze eigen nieuwsbrief ook gewoon de deur uit deze zomer. Meld je aan en je ontvangt elke maand tips & tricks, events en andere nuttige links van ons.