Workshop e-publicaties 18 mei

Nederland, Amsterdam, 18-05-2018 Workshop E-publicaties maken van Ninjanson in MoMa. foto: Bram Budel

Op 18 mei gaven we onze tweede workshop, wederom in één van de sfeervolle ruimtes van Moma & Co in Amsterdam-West.

We waren met een kleine groep, waardoor we ruim de tijd konden nemen om elkaar te leren kennen. Dit deden we door om de beurt iets te vertellen over wie of wat ons inspireert. Wat wij zelf elke keer zo leuk vinden aan deze gesprekken is hoe wij allemaal geinspireerd raken door elkaars inspiraties. Er zaten deze keer ook weer prachtige bij, van Nelson Mandela en de filosofie van Ubuntu tot “mensen en hun verhalen”.

Na deze inspiratieronde zijn we uiteraard ook echt aan het werk gegaan. We hebben de diverse mogelijkheden besproken van online publicatie, en hoe je ze als ondernemer kunt inzetten. Vervolgens zijn de deelnemers zelf aan de slag gegaan. Aan de hand van een aantal vragen om ze op gang te helpen, zijn ze op zoek gegaan naar mogelijke onderwerpen voor hun eigen e-publicatie.

De bijeenkomst heeft weer mooie inzichten opgeleverd, zowel bij de deelnemers als bij onszelf.

Nieuwsgierig geworden? Wil je misschien zelf een workshop over e-publicaties organiseren voor jouw collega’s of op jouw evenement? Neem contact op over de mogelijkheden.

Met dank aan Bram Budel voor de foto’s! (www.brambudel.nl).