18 mei: workshop E-publicaties

Workshop over het maken van e-publicaties zoals whitepapers blogs en nieuwsberichten

De workshop op 18 mei 2018 was een succes. De deelnemers waren afkomstig uit heel verschillende sectoren. Allemaal gingen ze de deur uit met concrete tips en nieuwe ideeën voor blogs en nieuwsbrieven. Ook een workshop volgen? Wij organiseren met enige regelmaat nieuwe workshops in de omgeving van Amsterdam en/of Arnhem. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de agenda. Liever een workshop op locatie? Dat kan. Neem dan contact met ons op. 

Wij geloven dat iedereen gebaat is bij goede, heldere en aantrekkelijke teksten. Een e-publicatie is een uitstekend middel om jezelf te presenteren als expert op jouw vakgebied. Daarom organiseren wij een workshop om jou op weg te helpen bij het ontwerpen en schrijven van een e-publicatie voor jouw business.

  • Waarom een e-publicatie? Hoe werkt het voor mijn business?
  • Wat heb ik te melden dat in een e-publicatie tot zijn recht komt?
  • Kan ik mijn expertise zomaar weggeven? Wat deel ik wel en wat (nog) niet?
  • Hoe breng ik structuur aan zodat ik een goed en logisch verhaal heb.

Workshop over het maken van e-publicaties zoals whitepapers blogs en nieuwsberichten

Deze workshop gaat vooraf aan de officiële lancering van Ninja ‘n’ Son! Om dit te vieren, bieden wij hem aan met een flinke korting. Investeer €25 (in plaats van €50) en ontvang de workshop incl. koffie, thee en wat lekkers. Aansluitend ben je natuurlijk van harte welkom bij onze feestelijke lancering.

Datum & tijd & locatie: vrijdag 18 mei, 15:00 – 17:00 uur
Locatie:  Studio van MoMa-Co, Bos en Lommerplantsoen 1 in Amsterdam
Investering: €50 €25 ex. BTW

Workshopleiders Ninja en Sonja zijn ervaren tekstschrijvers en -redacteuren die uitgebreide ervaring hebben met werken voor diverse opdrachtgevers: van grote culturele instellingen tot een kleine cupcake-bakkerij. Heb je vragen, neem dan gerust contact op!

Een voorbeeld van een e-publicatie die werd ontwikkeld om de auteur als expert op haar vakgebied te presenteren: kijk hier voor het e-boek Van Plan: een projectplan maken van kop tot staart.

Enkele reacties na onze workshop op 20 april:
“Fris. Veel kennis in huis.”
“Deskundigheid, rust en plezier”
“Ik heb een goed idee gekregen wat een e-publicatie inhoudt en wat ik ermee kan”