Testworkshop 20 april: een verslag

Voordat Ninja ‘n’ Son officieel van start ging, kregen zes deelnemers op vrijdag 20 april een testworkshop waarbij de basisvragen van een e-publicatie aan bod kwamen:

  • Waarom een e-publicatie? Hoe werkt het voor mijn business?
  • Wat heb ik te melden dat in een e-publicatie tot zijn recht komt?
  • Kan ik mijn expertise zomaar weggeven? Wat deel ik wel en wat (nog) niet?
  • Hoe breng ik structuur aan zodat ik een goed en logisch verhaal heb?

Aan het begin van de bijeenkomst vroegen we de deelnemers wie of wat zij als inspiratie hadden voor hun werk en daarbuiten. De antwoorden waren even divers als de deelnemers zelf: van Nelson Mandela tot de natuurlijke wereld, van jonge uitvinder Boyan Slat tot de dochters van één van de deelnemers.

Deze inspirerende start zette de toon voor de rest van de workshop, waarin de deelnemers op zoek gingen naar manieren om zichzelf als ondernemer met een e-publicatie onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Het was voor ons een leerzame en vooral inspirerende start van Ninja ‘n’ Son. Wij willen onze deelnemers bedanken voor hun deelname en voor het delen van hun inzichten!

Ook interesse in onze workshop? De volgende kans is op vrijdag 18 mei.
Of wil je misschien zelf een workshop over e-publicaties organiseren voor jouw collega’s of op jouw evenement? Neem contact op over de mogelijkheden.