Trickster Text projectplannen schrijver

Trickster Text, de eenmanszaak van Ninja Kors, is schrijver van projectplannen voor grote en kleine organisaties en projecten. Meestal zijn de projectplannen bedoeld voor fondsenaanvragen: van kleine lokale fondsen die drie pagina’s uitleg vragen tot grote landelijke fondsen die vaak dieper op de materie ingaan en waar meer concurrentie is tussen aanvragen. Bovendien schreef Trickster Text in de loop der jaren voor verschillende organisaties mee aan Europese aanvragen: vaak lange aanvraagformulieren met ingewikkelde formuleringen. In het Engels natuurlijk.

Omdat Trickster graag ziet dat projectplannen goed ( dus degelijk, interessant, aantrekkelijk) zijn, gaf zij een e-publicatie uit om schrijvers te helpen. Het e-boek over projectplannen schrijven kun je hier downloaden. Een voorproefje vind je hieronder.

Sinds de publicatie van de e-publicatie zag Trickster een significante toename van page views op de website: ongeveer 12 keer zoveel als voorheen. Op LinkedIn nam de link gretig aftrek en vond de publicatie, en dus de website, wegen naar nieuwe contacten.

e-book projectplan schrijven

e-book projectplan schrijven vertel

Bekijk de hele e-publicatie hier.