Vormgever: Lunette Strijker

Soms hoef je niet ver te zoeken om kwaliteit te vinden. Ninja kende Lunette al jaren, ze is een goede vriendin van haar broer. Onder de indruk van haar werk, nam ik contact op en samenwerking is nu een feit. Lunette is een heerlijk mens om mee te werken: vriendelijk en zorgvuldig en ze denkt graag en goed mee. Ze heeft veel ervaring met o.m. de verpakkingsindustrie en het ontwerpen van huisstijlen. Lunette gaf een gezicht aan onze e-publicatie.

(Downloadlink volgt bij inschrijving in de nieuwsbrief: hier.)

Het leuke van Lunette (behalve met haar werken) is dat ze verder nadenkt over de impact van haar werk. Zo werkt ze het liefst met milieuvriendelijke inkten bij drukwerk. Duurzaamheid dus – van haar werk en de planeet. Dat is opgevallen: Lunette werkt nu voornamelijk voor opdrachtgevers die óók duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Bezoek haar website hier.