Wat is een e-publicatie eigenlijk?

Het woord ‘e-publicatie’ wordt voor veel verschillende soorten tekst gebruikt. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat het om relevante content gaat die digitaal gedeeld kan worden. Wat ze ook met elkaar gemeen hebben is dat het uitstekende manieren zijn om jezelf en je onderneming onder de aandacht te brengen bij je doelgroep.

Wat wij onder e-publicaties verstaan:

  • Een boekje dat gedownload kan worden van je website. Hierin kun je uitgebreid ingaan op een bepaald aspect van jouw vakgebied. Dit is een goede manier om jezelf als expert in de markt te zetten.
  • Daarnaast kun je ook korte, specifieke informatie delen via een whitepaper, bijvoorbeeld richtlijnen of een gebruiksaanwijzing.
  • Nieuwsartikelen (op je website of in een nieuwsbrief) of artikelen op LinkedIn zijn ook een vorm van e-publicaties. Hiermee kun je klanten en andere geinteresseerden op de hoogte houden van wat er speelt in jouw bedrijf of in jouw vakgebied.
  • Wil je liever een persoonlijker beeld geven van je bedrijf? Dan kan een blog een goed idee zijn. Hiermee kun je een informeel ‘kijkje in de keuken’ geven.

Wil je weten wat het beste bij jouw bedrijf past? Neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!